تبلیغات

ویزای روسیه

Russia Visa

همانطور که همگی میدونید برا شرکت در تور روسیه نوروز 95 باید برای تهیه ویزای روسیه اقدام کنید .اخذ ویزای روسیه در حال حاضر برای ایرانیها سخت نیست. برای گرفتن ویزای روسیه میتوانید با مراجعه به آژانس های هواپیمایی که توی این زمینه کار میکنند ویزای روسیه و بلیط روسیه رو تهیه کنید.البته اگه وقت دارید می توانید با مراجعه سفارت روسیه در تهران خودتان برای اخذ ویزای روسیه اقدام کنید.البته بسته به نوع ویزایی که شما میخواهید هم داره. انواع ویزای روسیه از لحاظ وقتی که تا صدور ویزا میبره و هزینه ویزا متفاوت است.
http://russia12.com/

ویزای روسیه

انواع ویزای روسیه

http://russia12.com/ویزای توریستی روسیه

  • ویزای توریستی عادی
  • ویزای توریستی فوری

http://russia12.com/

http://russia12.com/ویزای تجاری روسیه

  • ویزای تجاری 1 ماهه عادی
  • ویزای تجاری 1 ماهه فوری
  • ویزای تجاری 3 ماهه دبل
  • ویزای تجاری 3 ماهه دبل فوری

http://russia12.com/

http://russia12.com/ویزای 1 ساله  مولتی پل روسیه

http://russia12.com/
ویزای توریستی روسیه

کسانی که قصد دارند بعنوان توریست وارد روسیه شوند برای برای گرفتن ویزای توریستی روسیه اقدام کنند. مدت اعتبار ویزای توریستی روسیه دو هفته پس از صدور است و متقاضی می‌تواند به مدت چهارده روز در روسیه اقامت داشته باشد. برای درخواست روادید توریستی، حضور متقاضی الزامی نیست و وقتی برای مصاحبه تعیین نمی‌شود. مدت زمان صدور ویزای توریستی به صورت عادی 7 روز است. زمان اخذ ویزای توریستی فوری روسیه 2 روز است.

مدارک لازم برای اخذ ویزای توریستی روسیه

  • اصل پاسپورت
  • یک قطعه عکس
  • بلیط هواپیما
http://russia12.com/

ویزای ورسیه

ویزای تجاری روسیه

هر شخص خارجی که برای امور تجاری وارد روسیه می شود،نیازمند اخذ ویزای تجاری است.برای صدور روادید تجاری روسیه، حضور متقاضی الزامی است و مقررات متفاوت خواهد بود.برای اخذ ویزای تجاری روسیه عادی 25 روز کاری زمان لازم است و برای اخذ ویزای تجاری فوری 15 روز کاری طول می کشد.ویزای تجاری دبل هم برای 2 بار ورد به کشور روسیه است.

مدارک لازم برای اخذ ویزای تجاری 1 ماهه روسیه

  • اصل پاسپورت
  • یک قطعه عکس

مدارک لازم برای اخذ ویزای تجاری دبل روسیه

  • اصل پاسپورت
  • یک قطعه عکس
  • ویزای مقصد
http://russia12.com/

ویزای ورسیه

ویزای 1 ساله مولتی پل روسیه

این ویزا برای کسانی است که میخواهند به مدت طولانی در این کشور اقامت داشته باشند.مدت زمانی که شخص میتواند در روسیه بماند 180 روز است و در این مدت میتواند چند بار از کشور خارج شود و دباره به کشور باز گردد.

مدارک لازم برای اخذ ویزای 1ساله مولتی پل روسیه

  • اصل پاسپورت
  • 1قطعه عکس
  • آزمایش عدم ایدز

 

جهت کسب اطلاعات بیشتر از تور روسیه با این شماره 02143674367 تماس بگیرید.
+ نوشته شده توسط سمیه در چهارشنبه، ۲۱ بهمن ۱۳۹۴ ساعت ۵:۰۰ بعد از ظهر، ۳۵ بازدید ، بدون دیدگاه
موضوعات: تور روسیه
هیچ نظری برای این نوشته وجود ندارد، شما اولین نظر را بنویسید ...
 captcha